بیوگرافی بازیگرانعکس بازیگران زن

بیوگرافی نگار بابائی بازیگر بانو در سریال سوجان + عکس شخصی

بیوگرافی نگار بابائی بازیگر بانو در سریال سوجان به کارگردانی حسین تبریزی، نویسندگی فریدون حسن‌پور و تهیه‌کنندگی مهدی کریمی و میثم آهنگری را در این مطلب از فوتوسلفی قرار داده ایم. همراه ما باشید.

بیوگرافی نگار بابائی بازیگر بانو در سریال سوجان
بیوگرافی نگار بابائی بازیگر بانو در سریال سوجان

بیوگرافی نگار بابائی

نگار بابائی متولد دهه هشتاد در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ است.

بازیگری با استعداد که در سال ۱۴۰۳ موفقیت چشمگیری به دست اورده و در سه سریال پر بیننده از جمله فراری ، زخم کاری ۳ و سوجان به هنرنمایی پرداختنه است.

و توانسته نشان بدهد که بازیگر بسیار قابلی است سریال سوجان بدون شک سکوی پرتاب نگار بابایی به سوی شهرت خواهد بود.

عکس نگار بابائی بازیگر
عکس نگار بابائی بازیگر

نگار بابائی در چه فیلم و سریالی بازی کرده است؟

نگار بابائی در سال ۱۴۰۳ تجربه بسیار زیادی در عرصه بازیگری به دست آورد او در سریال تلویزیونی فراری به ایفای نقش پرداخت سریالی که توسط امیر داسارگر کارگردانی شده بود و بازیگران شناخته شده  ای در این سریال حضور داشتند داستان این سریال درباره یکی از شهدای مدافع وطن بود.

عکس نگار بابائی
عکس نگار بابائی

در همین سال خانم نگار بابایی موفق شد در سریال پربیننده زخم کاری ۳ بازی کند یکی از سریال‌های پرمخاطب شبکه نمایش خانگی که داستان بسیار مهیج و جذابی داشت.

این سریال به کارگردانی محمد حسین مهدویان ساخته شد و در آن بازیگرانی همچون جواد عزتی و رنه آزادی ور و مهران غفوریان و کامبیز دیرباز بازی می‌کردند و بازی نگار بابایی در کنار این ستاره های سینمای ایران اتفاق خیلی خوبی برای او به شمار می‌آمد.

تیپ نگار بابائی بازیگر
تیپ نگار بابائی بازیگر

پیج اینستاگرام نگار بابائی

negar.babaeei

عکس نگار بابائی
عکس نگار بابائی

بیوگرافی نگار بابائی در سریال سوجان

خانم نگار بابائی در سریال سوجان در سال ۱۴۰۳ نقش مهم بانو را بازی می‌کند این سریال که یکی از طولانی‌ ترین سریال‌های تلویزیونی محسوب می‌شود و توسط حسین تبریزی کارگردانی شده است.

در این سریال بازیگران شناخته شده‌ای حضور دارند که به افزایش تجربه نگار بابایی خواهد انجامید

سوجان با نام اولیه مادر سوجان یک مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی حسین تبریزی، نویسندگی فریدون حسن‌پور و تهیه‌کنندگی مهدی کریمی و میثم آهنگری است که از ۱۹ آبان ۱۴۰۳ هرشب ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

سوجان با ۳۰۰ قسمت طولانی‌ترین سریال ایرانی است.

قرار است این سریال در ۶ فصل و ۳۰۰ قسمت تولید و روی آنتن شبکه یک برود که در این صورت این مجموعه طولانی‌ترین سریال در ایران است.

همچنین این اولین بازی مهران رجبی پس از خبر رسانه‌ها درباره تحریم‌شدن او توسط فیلم‌سازان بخاطر اظهاراتش درباره اتفاقات سال ۱۴۰۱ است.

عکس نگار بابائی بازیگر سوجان
عکس نگار بابائی بازیگر سوجان

داستان سریال سوجان

این مجموعه روایت زندگی دختری به نام سوجان در بطن ماجرایی خانوادگی و عاشقانه است که نگاه جامعه‌شناسانه‌ای به تحولات سیاسی اجتماعی ایران در قرن معاصر دارد.

قصه‌ای که در دل جنگل‌های سرسبز شمال ایران روایت می‌شود.

داستان از دوره نوجوانی تا دوران مادری و مادربزرگی سوجان است و در همین دوران بخش‌های مهمی از تاریخ معاصر ایران و گیلان روایت می‌شود.

سریال «سوجان» به وضعیت تاریخی، سیاسی و اجتماعی آن دوران اشاره می‌کند.

این سریال با قصه‌هایش مخاطبان را به دل سه نسل از یک خانواده می‌برد؛

مادربزرگ، مادر و نوه که همان سوجان نام دارد.

نقش مادربزرگ را ثریا قاسمی، مادر را حدیث نیک‌رو و سوجان را که نوه داستان است غزاله اکرمی بازی می‌کند.

عکس نگار بابائی بازیگر تئاتر
عکس نگار بابائی بازیگر تئاتر

عوامل تولید سریال سوجان

مراحل تحقیق و نگارش این سریال را فریدون حسن‌پور در سال ۱۳۹۵ آغاز کرد او طراح اولیه فیلمنامه و فیلمنامه نهایی توسط حسین تبریزی، سید علی حسینی و هدیه رضایی به نگارش درآمده است، موسیقی متن سریال را مسعود سخاوت‌دوست انجام داده است.

سوجان محصول صداوسیمای مرکز گیلان و به سفارش معاونت امور استان‌ها ساخته شده است، در تیر ماه ۱۴۰۰ فیلمبرداری مجموعه در شهرستان سیاهکل آغاز شد.

ابتدا قرار بود داستان سریال از دوره مشروطه و میرزا کوچک‌خان تا دوران کنونی را روایت کند اما بعدا گفته شد که از سال ۱۳۱۰ شروع و تا انقلاب ۱۳۵۷ ادامه می‌یابد،

نام اولیه آن نیز مادر سوجان بود که در سال ۱۴۰۲ تغییر یافت، قرار است، یشترین بخش‌های سریال در استان گیلان تصویربرداری شده و حدود ۸۰ نفر از بازیگران بومی و ملی در این مجموعه نقش آفرینی می‌کنند.

گردآوری: فوتوسلفی

۵/۵ - (۳ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا